Genrep med Rain Dogs

Tisdag

Klockan 20:00 hade jag ett inbokat genrep med mitt blues och rockband Rain Dogs inför en konsert på söndag.

Här ser ni Ted när han försöker beskriva var han vill att vi ska breaka. Robban (trummisen) tänker på något annat och jag är upptagen med att fota, när det plösligt slår mig. ” Jag ska starta en blogg”!

20130313-001232.jpg

Fortsättning följer…:-)

Kuriosa: Rain Dogs har spelat i ca 10 år.  Bandet har allt sedan gjort fina tolkningar av Bob Dylan, Leonard Cohen och Niel Youngs låtar. För ungefär två år sen blev jag och Stefan Ajax (min sambo) en del av bandet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s