Alla blev glada förutom den som hade önskat låten…

Onsdag

Efter jobbet på onsdagar har jag min barnshowkör på Kulturskolan. Till idag hade någon önskat att vi skulle sjunga “Popular” med Eric Saade, vilket jag tyckte lät som en rolig idé att göra ett barnkörarrangemang av. Men när jag skulle förbereda rörelser till låten och kom till: “My Body Wants You Girl ” ångrade jag mig. Spotify spelade vidare med “Popular-låtar” och den första som spelades upp var denna:

Populär med Smurfarna

Hej nu ska jag smurfa fram en sång

Den ska bli, en hit en gång

Låten den ska alla smurfa på

Små och blå, ja smurfa på

Små och blå, ja smurfa pååååå

Den ska bli populär

Så smurfigt populär

Den ska bli smurfar populär

En låt med bra refräng

Och med ett smurfigt sväng

Den låten ska bli populär

 

Alla blev glada utom den som hade önskat låten… “Buhuuu.. jag vill sjunga Erik Saades låt” 

Här är barnshowkören tillsammans med min ungdomskör från Raoul Wallenbergskolan från i höstas. Ni får höra Smurflåten om ni kommer på någon konsert.

 

Appropå fantastiska barnkörer hoppas jag att ingen missade melodifestivalen i lördags? Om ni gjorde det så gör en själva en tjänst och lyssna på detta underbara arrangemang av “Euphoria”


Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: