Trezen inkörd direkt från Rättvik till repet

20130314-223340.jpg

Torsdag

Torsdagar repar jag med mitt världsmusikband Morfis. Staffan hade under dagen varit och hämtat en trez (kubansk gitarr) från Rättvik till repet. Detta eftersom hans egen intonerade dåligt och inte dög till skivinspelningen i helgen. Lyssna till när han spelar trez:Dunia

Christofer var supertrött och låg i slutet av repet i soffan och spelade flöjt. Kanske är det för att han spelar ett nytt instrument på i princip varje låt? 🙂 Bara idag spelade han tvärflöjt, piccolaflöjt, barrition- och tenorsaxofon. Jag blir trött bara av tanken på att behöva öva på alla de instrumenten varje vecka.

DSC_3068DSC_3106DSC_3046

Ett vanligt gig för Christofer: på bilderna på barriton- och tenorsaxofon samt trumpet

Idag övade vi i alla fall på en turkisk klassisk låt, en hyllningslåt till Alé Möller samt en kubansk låt med en mycket mystisk text på spanska (typ jag stekte min mat i bajs…). Dessutom hade vi besök av trumpetaren Anders Jago som kom till repet för att öva till en av låtarna på skivan som vi spelar in i helgen. Vi har även hyrt in en man på congas till den kubanska låten så det kommer bli en spännande helg.

20130314-231225.jpg

Så här ser David ut när han är missnöjd  med sitt spel (and he might kill me now) 🙂

%d bloggers like this: