Ny stråke

Fredag

På fredagar är jag ledig (förutom att jag har några privatsångelever då och då). Dagen är till för egen övning, men oftast sover jag bort halva dagen och ägnar resten åt att läsa mail och bloggar. Men idag sov jag istället hela dagen eftersom jag vaknade upp sjuk igen. Men jag var ändå fast besluten att återvända till “Ton i trä” för att köpa en stråke som jag lånat hem.

Efter att ha lånat hem en dyr stråke som gör att allt blir lättare att spela samt låter mycket bättre kunde jag givetvis inte återvända till mig gamla stråke. Det bästa av allt var att jag trodde stråken skulle kosta 10.000:-, men det var den stråken som jag inte valde som kostade det, medan min gick för endast 7500:-. Vilken vinst! Jag kostade på mig en liten renovering av stämskruvarna också.
20130316-002634.jpg
Hoppas nu att det ska göra någon skillnad till inspelningen i helgen. Det är så jäkla svårt att spela in fiol på skiva (jag ska inte gå på om varför, för det är nog bara en bråkdel som finner det intressant att läsa om). Men fråga gärna! 😉

Ny stråke

Här står jag lycklig över min nya stråke medan fiolen blir ompysslad i bakgrunden

%d bloggers like this: