Spelning och studioinspelning på samma dag

Söndag

14:00 Söndagsspelningar är härliga. Idag spelade jag alltså med Rain Dogs på ett fullsatt Kulturaoasen. Det var riktigt trevligt även om strålkastarna fick min feber att göra mig påmind om dess existens. Efter några trevande melodier på startfältet fick jag fin feeling till mina “gyspysolon”. Rösten har låtit bättre, men jag är mest glad att den höll igenom hela setet.Ted (gitarristen) fick däremot till några riktigt snygga solon.

20130318-230601.jpg

17:00 Studion: Efter spelningen störtade jag iaf ned i min lilla golf för att hämta Bo-Östern och hans congas. Vi åkte sedan raka vägen ut till studion i Västerås för att spela in en kubansk låt “Confucion”. Vi hade alla lite svårt att samsas om sväng och tempo på låten så det var svårt att komma igenom den med vår tidspress. Men jag tror dock den blir riktigt fin tillslut. Christofer spelade tvärflöjt, elias kontra, David trumset, Murat claves och Staffan spelade grymma solon på flygeln. Flygeln låter lite i sig som nedflugen ifrån himelriket. Jag är lite solofixerad idag.

En annan som gjort några fantastiska solon idag är min sambo Ajax som också spelar i Rain Dogs

Tyvärr hann jag inte lägga min sång, så jag ska träffa ljudteknikern Martin imorgon i hans studio i Uppsala för att spela in den då. Detta eftersom att jag åker till Sydafrika på tisdag och jag måste vara färdig med alla mina insatser. Det hade varit bra med lite tid hemma för att packa imorgon efter jobbet, men jag har inget emot att vara i studion å andra sidan. På tisdag åker jag direkt från jobbet till flygplatsen. Jag det blir spännande att se vad jag får med mig. Det är roligare att blogga än skriva packlista dessutom….

20130318-201632.jpg

%d bloggers like this: