Egen musik (noter och inspelningar)

Här är några av mina låtar med noter och inspelningar av olika kvalitet. Låtarna är registrerade hos STIM. 

Glåblåa ögon

En doplåt jag skrev till min bästa väns son. Texten i refrängen “Är det du, är det du, allra käraste barn,
som har kommit till sist ändå” är skriven av Harriet Löwenhjelm (1887-1918), konstnär och lyriker. Versen är inspirerad av dikten “Söta tår” av Carin Hertzberg. Denna textdel brukar jag anpassa efter barnet som som låten sjungs till. Slaskinspelning nedan med skämskudde!

Inspelning

Om du inte vill

Text av Elias Markevärn, skriven till sin vän som valde bort livet. Musik Hannah Sundkvist. Jag träffade Elias på en samlingsplats för hemlösa och utsatta människor i Sthlm. Elias var då själv bostadslös. 

Inspelning

Dunia Inatisha

En låt jag skrev till minne av människor jag träffat i Msambara, Tanzania. Arrangemang för STAB. Låten finns att lyssna till på Spotify

Gråtpolskan

En polska i Gm i tre delar.

Inspelning

Noter med stämma