Musik till dop eller bröllop

Livemusik

Söker du musik till dop eller bröllop? Jag har stor erfarenhet av framföranden på olika typer av ceremonier.

Jag sjunger och ackompanjerar mig själv på piano och gitarr. Jag kan även spela fiol, till exempel som in-eller utmarsch, eller spela tillsammans med en gitarrist. Jag kan även rekommendera min vokalgrupp Ambra som framför vackra arrangemang a capella. För att höra mer av mig kika in Min musik, Videos eller mina musikgrupper.

Låtar

Du väljer vilken musik som ska framföras.

Dopsång med pianoackompanjemang

Rating: 5 out of 5.

Stort tack för allt igår! Du var verkligen superduktig och vi är jättenöjda! 

— Linnea

Vi vill tacka för din ljuvliga sångröst under bröllopet. Det var supervackert och vi båda var väldigt nära på att gråta när vi såg varandra första gången under vigseln när låten Marry me sjöngs.

Rating: 5 out of 5.

Jisses vad vackert!  Du och din kollega var verkligen superbra! Vi är jätte nöjda. Men mest nöjd att ni gjorde en sån underbar ögonblick för oss under vigseln. Vi vill också tacka för att du hade tålamod för oss och svarade snabbt vid ev funderingar eller ändringar.

— Bröllopspar

Rating: 5 out of 5.

Tack för fantastisk fin musik och sång igår. Det förgyllde verkligen vår dag!

— Ville och Åsa

Rating: 5 out of 5.

Tusen tack för allt! Trots den korta stund som vi var där tills vi gick iväg för att fotografera oss så kommer vi alltid minnas din ljuvliga röst.  just den där ögonblicken där man ser bara ens partner och hör musiken i bakgrunden, som du och din kollega skapade, kommer vi nog alltid att minnas när vi tänker tillbaka till bröllopet”.

— Bröllopspar

%d bloggers like this: