Körarrangemang – folkvisor från olika länder

Folkliga arrangemang för körer: STAB, SSAA/SSAT och SSA. Låtarna är från länder som Tanzania, Serbien, Makedonien och Irland och finns registrerade hos STIM. De flesta arrangemangen kan du ladda ned gratis och en del kan du köpa och få skickad till dig digitalt som pdf. Om du önskar låtarna i en annan tonart kan du ange det i ett mail.


Ajde Jano

Ajde Jano är en traditionell folklåt från Serbien – här i ett svängigt fyrstämmigt arrangemang för SSAA/SSAT. Låten finns även arrangerad för SSA/SAT.

Lyssna på Ajde Jano med vokalgruppen Ambra

Ajde Jano

Noter för körsättning SSA eller SSAA/SSAT. 6 sidor. Skicka gärna ett meddelande om vilket arrangemang du är intresserad av.

30,00 krBlooming Heather

En vacker irländsk folksång för SAA/SAT eller SSAA. Det går alltså att välja mellan ett arrangemang för fyra röster eller tre röster. Ljudfiler till varje stämma ingår. Efter betalning vänligen skicka ett kompletterande mail med ditt val av arrangemang.

Blooming Heather

Blooming Heather för SAA/SAT eller SSAA, 3 sidor.

60,00 kr

Blooming Heather för tre röster – med ackompanjemang

Blooming Heather för fyra röster – a cappella

Blooming Heather för fyra röster – med ackompanjemang

Jovano Jovanke

Jovano Jovanke är en traditionell och mycket populär låt från Makedonien. Här är mitt arrangemang för fyrstämmig damkör (SSAA). Den går också att transponera till blandad kör eller att använda i nuvarande tonart för SSAT. 

Lyssna på Jovano Jovanke på Youtube

Jovano Jovanke

Noter för SSAA/SSAT. 2 sidor.

20,00 kr


Dunia Inatisha

Dunia Inatisha är en låt på swahili som jag skrev till minne av människor jag träffat i Msambara, Tanzania. Arrangemang för STAB av Hannah Sundkvist.

Lyssna på Dunia Inatisha


%d bloggers like this: